Romanian Books

Romanian books - Literature & Fiction

Romanian Bookstore with a large variety of books in Romanian language, at affordable prices and fastest ship times in North America.

Cele mai frumoase povesti de H. Ch. Andersen

$9.99

Cele mai frumoase povesti

“Apreciate în aceeași măsură de cei mari și de cei mici, poveștile nemuritorului Andersen au încântat generații întregi și cuceresc și astăzi inimile copiilor…”

Romanian Books USA

In stock

8800 Category:
SHARE

Description

Cele mai frumoase povesti

“Apreciate în aceeași măsură de cei mari și de cei mici, poveștile nemuritorului Andersen au încântat generații întregi și cuceresc și astăzi inimile copiilor. Cele zece povești fermecătoare selectate pentru acest volum îi îndeamnă pe micii cititori să descopere înțelesul faptelor mari ale eroilor lor. O împărăteasă care caută cel mai frumos trandafir de pe lume, un condei înțelept care se ceartă cu o călimară, un amnar care schimbă viața unui soldat sau două lumânări, invidioase una pe cealaltă, sunt personaje care oferă copiilor adevărate lecții de viață, lecții despre adevăr, dreptate, curaj, onestitate, înțelepciune, demonstrând că – așa cum afirma scriitorul – ,,Viața însăși e cea mai bună poveste“.”

Specifications

Author

Hans Christian Andersen

Publisher

Aramis

ISBN

978-606-009-001-4

Language

Romanian

Cover Type

Paperback

Pages

96

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Follow us on:
TOP
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Added to wishlist!