Romanian Books

Romanian books - Literature & Fiction

Romanian Bookstore with a large variety of books in Romanian language, at affordable prices and fastest ship times in North America.

Cheita de aur sau minunatele patanii ale lui Buratino – Alexei Tolstoi

$18.95

Cheita de aur sau minunatele patanii ale lui Buratino

“…Povestea urmareste aventurile lui Buratino, o marioneta din lemn care isi doreste sa devina un baiat adevarat. Buratino este creat de mesterul Carlo.”

Romanian Books USA

 

In stock

8495 Category:
SHARE

Description

Cheita de aur sau minunatele patanii ale lui Buratino

“Cheita de aur sau minunatele patanii ale lui Buratino este o poveste clasica pentru copii scrisa de Alexei Tolstoi. Este o adaptare a celebrului roman “Pinocchio”; Tolstoi a auzit povestea lui Pinocchio, care se nascuse odata cu el, si a vrut sa o spuna mai departe altor copii. Pentru ca o uitase, a recreat-o sub forma pataniilor lui Buratino. Bucura-te de acest frate al lui Pinocchio, alaturi de toti prietenii si adversarii lui.

Povestea urmareste aventurile lui Buratino, o marioneta din lemn care isi doreste sa devina un baiat adevarat. Buratino este creat de mesterul Carlo.

Cartea este plina de aventura, umor si invataminte morale si a devenit una dintre cele mai iubite si cunoscute povesti pentru copii. Este considerata o capodopera a literaturii pentru copii si a fost adaptata in diverse forme, inclusiv in filme, piese de teatru si desene animate.”

Specifications

Author

Alexei Tolstoi

Publisher

Didactica Publishing House DPH

ISBN

978-606-048-686-2

Language

Romanian

Cover Type

Paperback

Pages

144

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Follow us on:
TOP
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Added to wishlist!