Romanian Books

Romanian books - Literature & Fiction

Romanian Bookstore with a large variety of books in Romanian language, at affordable prices and fastest ship times in North America.

Acolo unde canta racii de Delia Owens

$29.99

Acolo unde canta racii

“Zvonurile despre Fata Mlastinii au circulat multi ani in Barkley Cove, un orasel linistit de pe coasta Carolinei de Nord. Asa ca, in 1969, cand frumosul Chase Andrews este gasit mort, localnicii banuiesc imediat ca a fost ucis de Kya Clark, adevaratul nume al Fetei Mlastinii…”

Romanian Book USA Facebook

Out of stock

6020 Category:
SHARE

Description

Acolo unde canta racii

“Zvonurile despre Fata Mlastinii au circulat multi ani in Barkley Cove, un orasel linistit de pe coasta Carolinei de Nord. Asa ca, in 1969, cand frumosul Chase Andrews este gasit mort, localnicii banuiesc imediat ca a fost ucis de Kya Clark, adevaratul nume al Fetei Mlastinii.

Insa Kya nu este nici pe departe salbaticiunea pe care si-o inchipuie lumea. Sensibila si inteligenta, a supravietuit singura in mlastinile cu vegetatie luxurianta de pe malul oceanului, imprietenindu-se cu pescarusii, descoperind bogatia nesfarsita a padurilor brazdate de canale si invatand lectii de viata accesibile doar celor care traiesc in natura. Intr-o buna zi, Kya simte infiripandu-se in sufletul ei dorinta de a fi iubita, iar cand doi tineri din oras sunt atrasi de frumusetea ei neobisnuita, viata i se schimba complet, capatand un alt sens. Dar, nu dupa mult timp, ceva cu totul neprevazut ii sfarama noua existenta.”

Specifications

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

TOP
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0